Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Gebakken op Thaise wijze

met de ATAG Fusion Volcano wokbrander

Wie wil wokken zoals men in Azië doet, heeft hoge temperaturen nodig, zodat alle smaken, vitamines en de knapperige bite bewaard blijft. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam om de culinaire mogelijkheden van de authentieke wokvlam te ervaren. Paid thai betekent ‘gebakken op Thaise wijze’. Het kan dan ook niet anders dat Foodies chef Willem en ATAG chef Tim dit populaire Thaise gerecht op de ATAG Fusion Volcano wokbrander bereiden.

Wat is wokken?

Wokken is een bereiding, waarbij je vlees, vis of groenten op hoog vuur snelt gaart. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat alle smaken, vitamines en de knapperige bite bewaard blijven. Voordat je start met wokken is het belangrijk om de wok goed in te branden met een flinke berg zout. Hierdoor wordt de temperatuur beter verdeelt en wordt de fabricageolie direct al wat opgenomen door het zout. Verhit de wok enkele minutet, verwijder het zout en poets de pan goed schoon. Wrijf de wokpan royaal in met een hitte bestendige olie en je bent klaar om te gaan wokken!

Wokken op gas of inductie?

Wokken kan op gas én op inductie. De key is om te kiezen voor een pan die de warmte goed kan geleiden en vasthouden. Als je gaat wokken op de Fusion Volcano wokbrander van ATAG raden we een traditionele wokpan met bolle bodem aan, zodat het vuur zich onder de bodem kan concentreren. Wokken op inductie? Kies dan voor een wadjan met een vlakke bodem, zodat de hitte van de inductie zich goed verdeelt. ATAG chef Tim legt in deze video kort uit wat het verschil is tussen wokken op gas of inductie.

De Fusion Volcano Wokbrander

We wil wokken zoals men in Azië doet, heeft hoge temperaturen nodig, zodat alle smaken, vitamines en de knapperige bite bewaard blijft. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam om een pan met bolle bodem zonder warmteverlies te kunnen verhitten. Met deze speciale workbrander ervaar je de culinaire mogelijkheden van de authentieke wokvlam.

Bekijk de Fusion Volcano wokbrander

Het recept: Pad thai

Pad thai betekent: gebakken op Thaise wijze en is het populairste gerecht ter wereld. In de eerste editie van het Foodies magazine bereiden Foodies chef Willem en ATAG chef Tim een smaakvolle pad thai op de ATAG Fusion Volcano wokbrander. Dus op naar de toko en dit gerecht staat zo op tafel!

Bekijk het recept

Niets missen?

Meld je dan aan voor de ATAG nieuwsbrief en ontvang elke maand tips, recepten en nog veel meer om de chef in jezelf te ontdekken.

Aanmelden

ATAG x Foodies 01-2024 - Thailand | atag-nl