Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG Projecten

ATAG Benelux is al ruim 20 jaar dé autoriteit op het gebied van (keuken)-inbouwapparatuur voor de professionele markt van woningcorporaties, vastgoedbeleggers, zorginstellingen en recreatieparken.

Een luxe keuken met inbouwapparatuur verhoogt het comfort en klanttevredenheid van uw doelgroep. Ons gespecialiseerde team accountmanagers adviseert u over de mogelijkheden om het wooncomfort – en daaruit voortvloeiend – uw rendement te verhogen.

Brochure

Bekijk online de ATAG Projectenbrochure waarbij u alles leest over de slimme oplossingen voor professionals die ATAG biedt.

Meer informatie

Voor meer informatie en contactgegevens gaat u naar www.atagbenelux.com/projecten.

atag-nl