Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Quick start guide

Direct aan de slag

Lees hier hoe je jouw apparaat verbindt met ConnectLife™ en Celsius°Cooking™. Voordat je begint is het belangrijk om je toestel te registeren voor garantie. 

Stap 1: Connect jouw kookplaat

Download de ConnectLife™ app en verbind je inductiekookplaat met de app door de stappen te doorlopen.

Download ConnectLife

Stap 2: Persoonlijke voorkeuren

2.1 Filterinstellingen (alleen voor recirculatie)
• Verwijder potten en pannen houd de slider met twee vingers ingedrukt gedurende 3 sec. Schakel vervolgens door het instellingenmenu naar ‘rCi’.
• Voer de ‘rCi’-instelling in door de slider 3 sec ingedrukt te houden. Zet deze van ‘off’ naar ‘CAr’ in het geval van een koolstofrecirculatiefilter of ‘PLA’ in het geval van een plasmafilter.

2.2 Voorkeursinstellingen
Verwijder potten en pannen en houd de slider met twee vingers ingedrukt gedurende 3 sec. Schakel door de instellingen om de kapfunctionaliteit te kiezen: synchro start (‘hSt’) of adaptief snelheidsniveau (‘hSC’) plus synchro stop (‘hSp’). Meer informatie vind je in de gebruikershandleiding.

Veelgestelde vragen

Quick start inductie | ATAG | atag-nl