Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG 4-gangen kerstmenu

Ontdek de chef in jezelf deze kerst

ATAG chefkok Tim Delissen heeft een heerlijk 4-gangenmenu samengesteld voor de feestdagen. Dit menu is volledig afgestemd op jouw ATAG-apparatuur. Kook je niet thuis tijdens de feestdagen? Geen stress, de gerechten zijn met een beetje creativiteit ook in andermans keuken te bereiden.

Het Kerstmenu bestaat uit een toast met salade van garnalen, eendenborst met zalf van pompoen, kalkoenfilet met paddenstoelen en spek en tot slot vanille-ijs met tuilles van kaneel en vanille. Op deze pagina vind je alle recepten én onderaan de pagina uitgebreide bereidingsvideo's.

Voorgerecht: Toast met salade van garnalen

De gemarineerde garnalen zijn bereid in de combi-stoomoven. Hierdoor behouden ze goed hun structuur wat perfect is voor in de salade.

Bekijk het recept

Tussengerecht: Eendenborst met zalf van pompoen

Een malse eendenborst bereid in de combi-stoomoven en op de Teppan Yaki plaat voor een knapperig korstje. De gestoomde groente zijn beetgaar wat een mooie combinatie is met de malse eendenborst. Het krokantje van roseval aardappel geeft het gerecht een heerlijke bite.

Bekijk het recept

Hoofdgerecht: Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek

Het hoofdgerecht is grotendeels eenvoudig voor te bereiden. Door de kalkoenfilet van te voren te garen in de combi-stoomoven is deze perfect mals. Tijdens het diner hoeft de kalkoenfilet alleen nog even gebakken te worden

Bekijk het recept

Nagerecht: Vanille-ijs met tuilles van kaneel en vanille

Het sluitstuk van dit 4-gangenmenu is vanille-ijs met zelfgemaakte tuilles en gezouten butterscotch. De gezouten butterscotch is de perfecte tegenhanger van het zoete vanille-ijs.

Bekijk het recept


BEREIDINGSVIDEO'S

Tim laat in de eerste video alle voorbereidingen zien en vervolgens zie je de bereiding in de tweede video.

 

4-gangen kerstmenu | ATAG we love to cook | atag-nl