Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Paasbrood uit de stoomoven

Verras jouw gasten deze Pasen met een smaakvol paasbrood. Tijdens de bereiding is de ATAG-stoomovens dé ideale keukenhulp. De stoomoven heeft een automatische rijsstand, zo wordt het deeg lekker luchtig. Bekijk snel het recept van chef-kok Tim.

Lees meer

Granola met verse yoghurt

Start de dag met deze heerlijke granola met verse yoghurt. Granola is een gezonde voedzame mix van verschillende noten en zaden. Eindeloze variaties kunnen gemaakt worden. Probeer eens deze variatie met zelf gemaakte verse yoghurt.

Lees meer

Krentenbrood

Het krentenbrood staat bekend als een typisch feestbrood, waarvan vele variaties bestaan. Het klassieke paasbrood wordt niet in een bakvorm maar op een (bak)plaat gebakken, zo ook deze variant.

Lees hier meer

Wentelteefjes

Ter nagedachtenis van onze geschiedenis, onze 75 jaar vrijheid en oer-Hollands, een recept met witbrood. De siroop met aardbeien en de gesmolten chocolade maken dit recept net even anders dan de klassieke variant.

Lees meer

Recepten voor ontbijt en brunch | atag-nl