Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Quiche lorraine

Basis van deeg, gevuld met de rijke smaken kaas en gekookte ham. Deze all-time favourite geserveerd met verse groenten of augurken valt sowieso in de smaak!
Dit recept is ingesteld op 8 personen

Voor het deeg:
  • 200 g  bloem
  • 1 snufje  zout
  • 150 g  boter
  • 6 eetlepel(s)  water
Voor de vulling:
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 4 stuk(s)  eieren
  • 120 ml  melk
  • ½ stuk(s)  uien
  • 1 snufje  peper
  • 1 eetlepel(s)  boter
  • 1 snufje  nootmuskaat
  • 150 g  geraspte kaas
  • ½ stuk(s)  groene paprika
  • 150 g  ekookte ham
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid het deeg. Meng de bloem, de boter en het zout tot een zachte kruimelige structuur. Besprenkel het met koud water totdat het zo een stevig deeg vormt. Kneed dit tot een bal en wikkel deze in plastic. Laat het deeg ten minste 30 minuten rusten in de koelkas.
  2. Bereid de vulling. Fruit de ui in wat boter. Voeg de fijn gesneden gekookte ham en de groene paprika toe. Laat afkoelen.
  3. Roer de eieren en de melk door elkaar en voeg de kaas toe. Breng op smaak. Roer de ham en de groene paprika erdoor.
  4. Rol het deeg uit tot een cirkel met een dikte van 0,5 cm. Leg dit in een ingevette springvorm. Druk het deeg langs de randen naar boven.
  5. Vul de springvorm met de vulling.
Enjoy!

Recipe - Quiche lorraine - ATAG