Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Octopus

Deze gemakkelijk te bereiden octopus sous-vide-stijl brengt je in Oosterse sferen!
Personen
  • 1 snufje  zout
  • 1 takje  peterselie
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
  • 1 snufje  peper
  • 1 stuk(s)  laurierbladeren
  • 1 takje  rozemarijn
  • 1 takje  tijm
  • 1 sneetje  citroen
  • 1 snufje  knoflookpoeder
  • 200 g  inktvis tentakels
Voor het dichtschroeien:
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Besprenkel de inktvis tentakels met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Doe het eten in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.
  3. Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.
  4. Haal na het automatische programma de tentakels uit de zak. Dep ze aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak de tentakels een paar minuten aan beide zijden.
  5. Tip: marineer de inktvis en zet het voor het koken eerst 24 uur in de koelkast om een sterkere smaak te krijgen.
Enjoy!

Recipe - Octopus - ATAG