Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Runderschouder, gesmoord - gestoofd

You will easily obtain restaurant-quality results from your home oven with this simple dinner recipe for beef roast.
Duur 100 Minuten
Personen
  • 4 eetlepel(s)  plantaardige olie
  • 0.4 kg  rundvlees
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 1 snufje  peper
  • 2 teentjes  knoflook
  • 1 stuk  uien
  • 1 stuk  groene paprika
  • 1 stuk  rode paprika
  • 2 stuk  wortels
  • 150 g  spruitjes
  • 1 stuk  peterseliewortel
  • 2 eetlepel(s)  tomatenpuree
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Vet een ovenschaal in met olie. Bestrijk de runderschouder met olie en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fijngesneden groenten erover en voeg de tomatenpuree toe.
  2. Voeg 3-4 dl water toe en dek de ovenschaal af.
  3. Bereid de saus. Bind het braadvocht zodra het vlees gaar is met een mengsel van de bloem en een paar lepels heet braadvocht uit de ovenschaal. Roer vlak voor het serveren de zure room erdoor.
Enjoy!

Recipe - Runderschouder, gesmoord - gestoofd - ATAG