Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Sponscake

Een luchtige cake verrijkt met room van mascarpone. Lekker bij een grote kop thee.
Dit recept is ingesteld op 12 personen

Voor het deeg:
  • 120 g  bloem
  • 200 g  suiker
  • 6 stuk(s)  eieren
  • 2 eetlepel(s)  cacaopoeder
  • 2 theelepel(s)  bakpoeder
  • 100 g  maiszetmeel
Voor de room:
  • 100 g  suiker
  • 200 ml  slagroom
  • 400 g  mascarpone
  • 2 theelepel(s)  vanille extract
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid het deeg. Scheid de eierdooiers van het eiwit.
  2. Mix het eigeel en de suiker door elkaar.
  3. Klop het eiwit stijf met wat lauw water.
  4. Voeg het stijf geklopte eiwit toe aan het mengsel van eigeel en suiker en roer het geheel voorzichtig door elkaar.
  5. Voeg de bloem toe, samen met het bakpoeder, cacaopoeder en maiszetmeel.
  6. Giet het mengsel in een cakevorm, bedekt met bakpapier.
  7. Bereid de room. Mix de room met mascarpone, slagroom, suiker en vanille extract door elkaar op halve snelheid tot het luchtig en stijf is.
  8. Laat de cake na het bakken ongeveer 20 minuten afkoelen. Snij de cake in drie gelijke lagen. Leg de eerste laag op een bord en bedek deze met 1/3 van de creme. Leg de tweede laag cake erop en herhaal het proces. Smeer de resterende creme over de bovenkant en zijkanten van de taart. Zet de taart ten minste 4 uur in de koelkast voor het aansnijden.
Enjoy!

Recipe - Sponscake - ATAG