Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Macarons

Deze hemelse traktatie is gewoon thuis te bereiden. De ganache vulling van chocolade geeft de macarons een extra luxe twist. Deze lekkernijen zijn dan ook perfect om cadeau te doen!
Dit recept is ingesteld op 4 personen

  • 50 g  suiker
  • 1 eetlepel(s)  cacaopoeder
  • 50 g  eiwit
  • 60 g  gemalen en gepelde amandelen
  • 100 g  poedersuiker
Voor de ganache:
  • 50 ml  slagroom
  • 100 g  donkere chocolade
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Klop het eiwit ongeveer 8 minuten op met een elektrische mixer. Voeg tijdens het mixen de kristalsuiker toe.
  2. Zeef de amandelen en de suiker. Schep de gezeefde amandelen, de cacaopoeder en de suiker voorzichtig door het opgeklopte eiwit.
  3. Vul een spuitzak met het mengsel en maak hoopjes van 2 cm in diameter op een bakplaat met bakpapier.
  4. Bak de macarons tot ze een mooi voetje hebben. Laat de bakplaat op een rooster helemaal afkoelen.
  5. Bereid de ganache. Verhit de slagroom. Breek de chocolade in stukken en voeg aan de room toe. Roer door elkaar tot de chocolade geheel gesmolten is.
  6. Laat het mengsel afkoelen in de koelkast. Doe de vulling op de macarons. Leg twee helften op elkaar en druk zachtjes aan.
Enjoy!

Recipe - Macarons - ATAG