Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Tulband

Met dit recept laat je je culinaire vaardigheden zien aan familie en vrienden. Het water zal ze in de mond lopen als ze dit bij de koffie of thee zien staan.
Dit recept is ingesteld op 8 personen

  • 2 eetlepel(s)  suiker
  • 20 g  verse gist
  • 600 g  bloem
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 300 ml  melk
  • 50 g  boter
  • 1 stuk(s)  geraspte citroenschil
  • 2 theelepel(s)  rum
  • 100 g  rozijnen
  • 2 stuk(s)  eidooiers
Voor de coating:
  • 1 eetlepel(s)  poedersuiker
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Zeef de bloem in een grote schaal en maak een holletje in het midden. Kruimel de gist in het holletje. Voeg zout, suiker en lauwe melk toe. Kneed het deeg en bedek het met een theedoek. Laat het ongeveer 30 minuten rijzen.
  2. Klop de gesmolten boter, de eierdooiers, de geraspte citroenschil en de rum door elkaar. Doe dit alles in de grote schaal.
  3. Kneed alles door elkaar en bedek het mengsel met een theedoek. Laat het ongeveer 45-60 minuten rijzen. Als het deeg gerezen is, voeg dan de rozijnen toe en kneed het opnieuw.
  4. Doe het deeg in een ingevette ronde bakvorm, bedek het met een theedoek en laat het nog eens ongeveer 45-60 minuten rijzen.
  5. Laat het gebak na het bakken 10 minuten staan. Strooi er wat poedersuiker over.
Enjoy!

Recipe - Tulband - ATAG