Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Varkensvlees - gebraden

Menu: Hoofdgerecht

Ervaren

Met dit recept zet je vanavond heerlijk en mals varkensvlees op tafel. De geur van geroosterd vlees op smaak gebracht met kruiden, citroen en peterselie zal iedereen aan tafel krijgen.

Personen
Ingrediënten
peterselie 2 takjes
peper 1 snufje
pimet 1 snufje
komijn 1 snufje
varkensschouder 0.40 kg
plantaardige olie 4 eetlepel(s)
citroen 2 sneetjes

Voorbereiding

Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden. Beleg met schijfjes citroen en peterselie.

Voeg 1-2 dl water toe en bedruip het vlees gedurende de bereiding met het braadvocht uit de ovenschaal.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG