Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Rundvlees - gestoofd

Menu: Hoofdgerecht
Allergenen: Gluten, Zuivel

Ervaren

Met dit eenvoudige recept voor gestoofd rundvlees zet je zo een restaurantwaardige maaltijd op tafel. En dat uit je eigen oven!

Personen
Ingrediënten
zout 0.50 theelepel(s)
uien 1 stuk(s)
knoflook 2 teentjes
peper 1 snufje
tomatenpuree 2 eetlepel(s)
wortels 2 stuk(s)
plantaardige olie 4 eetlepel(s)
rundvlees 0.40 kg
groene paprika 1 stuk(s)
rode paprika 1 stuk(s)
spruitjes 150 g
peterseliewortel 1 stuk(s)

Voor de saus:
bloem 1 eetlepel(s)
zure room 2 eetlepel(s)

Voorbereiding

Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden. Beleg met gesneden groente en voeg tomatenpuree toe.

Voeg 3-4 dl water toe en bedek de ovenschaal.

Bereid de saus. Maak, als het vlees gebraden is, een roux van een paar lepels braadvocht met wat bloem en roer dit door de rest van het braadvocht. Meng er vlak voor het serveren zure room door.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG