Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Rundvlees - gebraden

Menu: Hoofdgerecht
Allergenen: Mosterdzaad

Ervaren

Een stukje perfect gebraden rundvlees is altijd een indrukwekkend gerecht om voorgeschoteld te krijgen. Maak het extra speciaal met wat mosterd en mosterdzaadjes.

Personen
Ingrediënten
zout 0.50 theelepel(s)
peper 1 snufje
mosterdzaad 1 eetlepel(s)
plantaardige olie 4 eetlepel(s)
mosterd 1 eetlepel(s)
lendestuk (entrecote) 0.40 kg

Voorbereiding

Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie. Strijk de mosterd over het vlees en bestrooi het met het mosterdzaad. Breng op smaak met kruiden.

Voeg 1-2 dl water toe en bedruip het vlees gedurende de bereiding met het braadvocht uit de ovenschaal.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG