Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kalfsvlees - gebraden

Menu: Hoofdgerecht
Allergenen: Mosterdzaad

Ervaren

Een keer wat anders dan geroosterd rundvlees? Probeer geroosterd kalfsvlees. Samen met wat bacon, kruiden en augurk goed voor een heerlijke smaaksensatie.

Personen
Ingrediënten
zout 0.50 theelepel(s)
peterselie 2 snufjes
peper 1 snufje
kalfsschouder 0.40 kg
marjolein 1 snufje
augurken 4 stuk(s)
spek 2 sneetjes
plantaardige olie 4 eetlepel(s)

Voorbereiding

Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden. Lardeer het vlees met spek en schijfjes augurk.

Voeg 1-2 dl water toe en bedruip het vlees gedurende de bereiding met het braadvocht uit de ovenschaal.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG