Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Lamsracks

Menu: Hoofdgerecht

Ervaren

Één van de lekkerste delen van een lam zijn de ribben. Bereid deze sappige en malse lamsracks met een verrassende veggie-smaak.

Personen
Ingrediënten
zout 0.50 theelepel(s)
peper 1 snufje
peterselie 2 takjes
wortels 2 stuk(s)
laurierbladeren 2 stuk(s)
plantaardige olie 4 eetlepel(s)
basilicum 1 snufje
sjalotjes 4 stuk(s)
jeneverbessen 1 theelepel(s)
lams entrecôte 0.40 kg

Voorbereiding

Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden. Beleg met gesneden groente.

Voeg 1-2 dl water toe en bedruip het vlees gedurende de bereiding met het braadvocht uit de ovenschaal.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG