Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Gevogelde - gevuld

Menu: Hoofdgerecht
Allergenen: Ei, Zuivel, Gluten

Ervaren

Een klassiek gerecht verpakt met smaken voor een speciale gelegenheid. Warm of koud, gevogelte met een heerlijke vulling is gegarandeerd favoriet voor iedereen.

Personen
Ingrediënten
plantaardige olie 2 eetlepel(s)
kip 1.20 kg
zout 1 theelepel(s)

Voor de vulling:
zout 1 snufje
eieren 2 stuk(s)
melk 5 eetlepel(s)
uien 1 stuk(s)
peterselie 2 takjes
nootmuskaat 1 snufje
peper 1 snufje
groene paprika 1 stuk(s)
broodjes 2 stuk(s)
ekookte ham 4 sneetjes

Voorbereiding

Vet de braadslede in. Verwijder de ingewanden en maak de kip helemaal schoon. Besprenkel de kip met olie en eventueel wat zout naar smaak.

Bereid de vulling. Snij het brood in dobbelsteentjes en bestrooi met peterselie. Voeg ham, repen paprika en de gefruite ui toe. Kluts de eieren, meng ze met de melk en giet dit over het brood. Meng de vulling en breng op smaak met kruiden.

Vul de kip. Voeg 1-2 dl water toe en bedruip de kip gedurende de bereiding met het braadvocht uit de braadslee.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG