Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kool piroshki

Kleine traditionele Russische hapjes met kool en hardgekookte eieren. Misschien wordt dit wel je nieuwe favoriete recept!
Dit recept is ingesteld op 10 personen

Voor het deeg:
  • 1 kg  bloem
  • 1 snufje  suiker
  • 40 g  verse gist
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 400 ml  melk
  • 100 g  boter
Voor de vulling:
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 4 stuk(s)  eieren
  • 1 snufje  peper
  • ½ stuk(s)  krop kool
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Zeef de bloem in een grote schaal en maak een holletje in het midden. Kruimel de gist in het holletje. Voeg zout, suiker, boter en melk toe. Kneed het deeg goed en bedek het met een theedoek. Laat het ongeveer 30 minuten rijzen (totdat het deeg in volume is verdubbeld).
  2. Bereid de vulling. Kook de eieren en hak ze fijn. Kook de gesneden kool halfgaar (20-30 minuten). Meng de kool dan samen met de eieren, voeg olie toe en kruid alles naar smaak met zout en peper.
  3. Kneed het gerezen deeg en verdeel dit in 10 gelijke stukken. Rol de stukken uit tot een dikte van 0,5 cm.
  4. Leg wat vulling op elk stug deeg, breng de randen samen en plak ze aan elkaar. Leg de piroshki op een ingevette bakplaat, hou 1 cm afstand tussen de afzonderlijke piroshki.
  5. Bedek de piroshki en laat ze nog eens 30 minuten rijzen op een warme plek.
Enjoy!

Recipe - Kool piroshki - ATAG