Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kippenborst

Menu: Hoofdgerecht

Gevorderd

Met dit sous-vide recept maak je van kip écht iets speciaals! Eenvoudig te bereiden en vol van smaak.

Personen
Ingrediënten
peper 1 snufje
zout 1 snufje
basilicum 1 takje
tijm 1 takje
plantaardige olie 2 eetlepel(s)
kippenborstfilet 150 g

Voor het dichtschroeien:
plantaardige olie 2 eetlepel(s)

Voorbereiding

Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.

Doe het vlees in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.

Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.

Haal na het automatische programma het vlees uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak het vlees een paar minuten aan beide zijden.

Tip: marineer het vlees en zet het voor het koken eerst 24 uur in de koelkast om een sterkere smaak te krijgen.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG