Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kalkoenfilet

Bereid heerlijke kalkoenfilet door de instructies van dit recept te volgen. Op smaak brengen met wat rozemarijn en tijm en dit wordt gegarandeerd een goede maaltijd. Serveer het met wat groenten.
Personen
  • 1 snufje  zout
  • 1 snufje  peper
  • 1 takje  rozemarijn
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
  • 1 takje  tijm
  • 150 g  kalkoenfilet
Voor het dichtschroeien:
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Doe het vlees in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.
  3. Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.
  4. Haal na het automatische programma het vlees uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak het vlees een paar minuten aan beide zijden.
  5. Tip: marineer het vlees en zet het voor het koken eerst 24 uur in de koelkast om een sterkere smaak te krijgen.
Enjoy!

Recipe - Kalkoenfilet - ATAG