Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Visfilet

Op deze manier bereid je de beste visfilets ooit! Volg de instructies voor een heerlijk vullend gerecht.
Personen
  • 1 snufje  zout
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
  • 1 snufje  peper
  • 150 g  zalmfilet
  • 1 takje  rozemarijn
  • 1 eetlepel(s)  citroensap
  • 1 takje  tijm
  • 1 sneetje  citroen
Voor het dichtschroeien:
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Besprenkel de vis met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Doe de vis in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.
  3. Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.
  4. Haal na het automatische programma de vis uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak de vis een paar minuten aan beide zijden.
  5. Tip: marineer de vis en zet het voor het koken eerst 24 uur in de koelkast om een sterkere smaak te krijgen.
Enjoy!

Recipe - Visfilet - ATAG