Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Gebakken bonen met eend en paddenstoelen (doodstrompet)

Menu: Hoofdgerecht
Allergenen: Sulfiet

Gevorderd

Ben je op zoek naar een speciaal recept waarmee je écht indruk maakt op je gasten? Zet dan met dit recept een heerlijk hoofdgerecht op tafel!

Dit recept is ingesteld op 2 personen

Ingrediënten
zout 1 snufje
uien 1 stuk(s)
knoflook 1 teentje
witte peper 1 snufje
wortels 1 stuk(s)
laurierbladeren 1 stuk(s)
spek 80 g
eendendijen 2 stuk(s)
tijm 1 takje
gedroogde doodstrompetten 50 g
kruidnagel 1 stuk(s)
gedroogde tomaten 4 stuk(s)
kippenbouillon 2 dl
gekookte witte bonen 200 g
plantaardige olie 2 eetlepel(s)

Voorbereiding

Ontbeen de eendenbout, snij het vlees in stukken en bak het in hete olie. Breng op smaak met zout en peper.

Voeg spekblokjes, de gesnipperde ui en knoflook toe. Voeg laurierblad, tijm, geplette doodstrompetten, een kruidnagel en gehakte gedroogde tomaten toe en bak dit.

Giet er kippenbouillon bij. Voeg de gekookte bonen en de stukjes wortel toe en breng dit aan de kook.

Breng op smaak met zout en peper, doe alles in een ovenschaal en bak het gerecht verder in de oven.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG