Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Chocoladesoufflé - in de magnetron

Één van de meest beroemde desserts die voldoet aan de wensen van elke chocoholic. Luchtig van buiten, met een zachte chocolade sensatie van binnen. Maar licht genoeg voor na de maaltijd!
Dit recept is ingesteld op 8 personen

  • 1 eetlepel(s)  boter
  • 20 g  bloem
  • 200 ml  melk
  • 20 g  pure chocolade
  • 80 g  eidooiers
  • 200 g  eiwit
  • 2 eetlepel(s)  cacaopoeder
  • 150 g  poedersuiker
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Vet de ramequins in met boter en zet ze 5 minuten in de koelkast.
  2. Meng de bloem met de melk. Giet dit in een pan en breng aan de kook tot er een glad mengsel ontstaat.
  3. Smelt de chocolade in dit mengsel. Laat afkoelen en voeg dan de eidooiers toe.
  4. Klop de eiwitten met wat warm water tot stijve pieken. Voeg de poedersuiker toe.
  5. Spatel de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het chocolademengsel. Giet het beslag in de ramequins.
  6. Bestrooi met cacaopoeder.
Enjoy!

Recipe - Chocoladesoufflé - in de magnetron - ATAG