Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Soufflé - gekookte ingrediënten

Deze soufflé kan als hoofdgerecht worden geserveerd maar ook als voorgerecht samen met een groene salade. Het hele jaar door, zeer eenvoudig te bereiden! De goudbruin gebakken kaas maakt het helemaal af.
Dit recept is ingesteld op 8 personen

  • 3 eetlepel(s)  bloem
  • 1 snufje  zout
  • 4 stuk(s)  eieren
  • 700 ml  melk
  • 1 stuk(s)  uien
  • 2 takjes  peterselie
  • 0.8 kg  gehakt
  • 1 snufje  peper
  • 1 snufje  oregano
  • 350 g  geraspte kaas
  • 1 stuk(s)  groene paprika
  • ½ kg  pasta
  • 3 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Fruit de ui in wat olie. Voeg het vlees, in blokjes gesneden paprika en kruiden toe.
  2. Kook de pasta in zout water, giet af en roer het vlees erdoor.
  3. Scheid de eierdooiers van het eiwit. Klop het eiwit op met wat warm water tot het stijve pieken vormt.
  4. Klop het eigeel met melk en bloem.
  5. Meng het mengsel van eigeel, melk en bloem door het pasta/vlees mengsel. Voeg daarna voorzichtig het stijfgeklopte eiwit toe.
  6. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal en bestrooi met kaas.
Enjoy!

Recipe - Soufflé - gekookte ingrediënten - ATAG