Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Aardappelen met kruiden - sous-vide

Potatoes with herbs
Duur 35 Minuten
Personen
  • 1 takje  marjolein
  • 1 snufje  zout
  • 180 g  geschilde aardappelen
  • 1 takje  rozemarijn
  • 1 eetlepel(s)  boter
Searing
  • 2 eetlepel(s)  boter
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Snijd de geschilde aardappelen in schijfjes. Breng op smaak met kruiden.
  2. Doe de aardappelschijfjes in een enkele laag in een vacuümzak die geschikt is voor sous-vide koken en voeg de boter toe.
  3. Vacumeer de zak, sluit hem af en leg hem op het rooster in de oven.
  4. Tip: Haal de aardappelschijfjes uit de zak en bak ze ongeveer 1-2 minuten aan elke kant in de boter, tot ze goudbruin zijn.
Enjoy!

Recipe - Aardappelen met kruiden - sous-vide - ATAG