Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
This recipe for marinated lamb leg steaks is a hearty meal, bursting with flavour. It is a delicious meat dish perfect for a dinner party with friends or family.
Bestrijk de steak met de olie en bestrooi met zout en peper.
Doe de steak met de rozemarijn, het laurierblaadje, de tijm en het knoflookpoeder in een vacuümzak die geschikt is voor sous-vide koken.
Vacumeer de zak, sluit hem af en leg hem in de oven.
Haal na afloop van het automatische programma de lamsboutsteak uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Laat de lamsboutsteak 1 tot 2 minuten aan elke kant door de pan walsen.
Tip: Laat de lamsboutsteak voor een nog sterkere smaak maximaal 24 uur in de koelkast marineren voordat u hem gaat bakken.
Tip: For an even stronger flavour, marinade the meat in the refrigerator up to 24 hours before cooking.