Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Retourinformatie

Hier vindt u informatie over het retourneren van uw bestelling.

Binnen welke termijn kan ik annuleren? 
U heeft 14 kalenderdagen vanaf de dag van ontvangst van uw bestelling de gelegenheid om uw bestelling te annuleren. U bent niet verplicht een reden van annuleren door te geven. 

Hoe kan ik annuleren?
U kunt op twee manieren uw ontvangen bestelling annuleren:

1.    Maak gebruik van ons Contactformulier, kies bij het onderwerp voor ‘Aanvraag retourcode’. U ontvangt per post een retourcode van ons.
2.    U kunt telefonisch uw bestelling annuleren:

  • ATAG:              0900 - 55 50 001 (uw gebruikelijke belkosten)
  • ETNA:              0900 - 55 50 002 (uw gebruikelijke belkosten)
  • Pelgrim:           0900 - 55 50 003 (uw gebruikelijke belkosten) 

Van de Klantenservice ontvangt u een retourcode. 

Wat is het retouradres? 
In het pakket waar uw bestelde onderdeel of onderdelen in zitten, vindt u op de achterzijde van de factuur het retouradres. Onder vermelding van uw retourcode die u aanvraagt bij de Klantenservice, kunt u uw bestelling kosteloos retour sturen.  

Ik heb de factuur al betaald, wanneer krijg ik mijn geld terug als ik annuleer?
Binnen 14 kalenderdagen na uw annulering wordt het aankoopbedrag plus de in rekening gebrachte verzendkosten op uw rekeningnummer overgemaakt, tenzij wij het onderdeel of de onderdelen nog niet retour ontvangen hebben. In dat geval maken wij het bedrag zo spoedig mogelijk na ontvangst van het onderdeel of de onderdelen aan u over.  

atag-nl