Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Indeling van de laadruimte aanpassen

De flexibele korven zijn erg praktisch om de laadruimte optimaal te kunnen benutten en ze zijn dan ook zeer eenvoudig in hoogte te verstellen. Onze vaatwassers hebben dan ook de grootste laadcapaciteit op de markt.

Bovenste besteklade
Voor het verhogen van de bovenste besteklade dient u eerst de lade naar buiten te trekken. Trek vervolgens beide grendels aan weerszijden naar voren. Controleer voor het verlagen van de bovenste besteklade eerst of de bovenkorf in de laagste stand staat. Schuif vervolgens de lade weer naar buiten en duw beide grendels aan weerszijden naar onderen en naar achteren.

Bovenkorf
Schuif de bovenkorf naar buiten en pak deze aan beide kanten beet, breng vervolgens de korf omhoog. Voor het verlagen van de bovenkorf schuift u weer de korf naar buiten en trekt u vervolgens aan beide grendels aan weerszijden om de korf te verlagen.

Pennen
De verschillende pennen in uw vaatwasser zijn eenvoudig neer te klappen door hun grendels naar binnen te duwen. Zo creëert u meer ruimte voor bijvoorbeeld grote pannen en schalen, of ander keukengerei.

Indeling van de laadruimte aanpassen | atag-nl