Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Indeling van de laadruimte aanpassen

De flexibele korven zijn erg praktisch om de laadruimte optimaal te kunnen benutten en ze zijn dan ook zeer eenvoudig in hoogte te verstellen. Onze vaatwassers hebben dan ook de grootste laadcapaciteit op de markt.

Bovenste besteklade
Voor het verhogen van de bovenste besteklade dient u eerst de lade naar buiten te trekken. Trek vervolgens beide grendels aan weerszijden naar voren. Controleer voor het verlagen van de bovenste besteklade eerst of de bovenkorf in de laagste stand staat. Schuif vervolgens de lade weer naar buiten en duw beide grendels aan weerszijden naar onderen en naar achteren.

Bovenkorf
Schuif de bovenkorf naar buiten en pak deze aan beide kanten beet, breng vervolgens de korf omhoog. Voor het verlagen van de bovenkorf schuift u weer de korf naar buiten en trekt u vervolgens aan beide grendels aan weerszijden om de korf te verlagen.

Pennen
De verschillende pennen in uw vaatwasser zijn eenvoudig neer te klappen door hun grendels naar binnen te duwen. Zo creëert u meer ruimte voor bijvoorbeeld grote pannen en schalen, of ander keukengerei.

Indeling van de laadruimte aanpassen | atag-nl