Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ONTDEK ATAG PREMIUM GREEN
ATAG PREMIUM GREEN VAATWASSERS

onze beste vaatwasser ooit

ATAG PREMIUM GREEN

De ATAG Premium Green lijn is ontworpen om je vele jaren van schone vaat te voorzien.

Dit zijn onze beste modellen ooit, dus zuiniger met energie, water en wasmiddel.

Dankzij verschillende innovaties krijg je plezier in het doen van de afwas.

Hoogwaardig roestvrijstaal

De ATAG Premium Green vaatwasser is gemaakt om vele jarenlang je rots in de keukenbranding te zijn. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig RVS, dat beter bestand is tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel. Daarnaast geeft het je vaatwasser een premium uitstraling. Elke machine testen we afzonderlijk, zodat zelfs je meest kwetsbare servies en glaswerk jaren schoon en mooi blijft.

Ontdek Collectie

Opvallend stil

De ATAG Premium Green vaatwassers zijn tot 38 dB opvallend stil. Daarom hebben we de StatusLight™ functie ontworpen. Blauw vertelt je wanneer je nog steeds items kunt inladen. Rood: programma niet onderbreken, Groen: programma gereed. In het nachtprogramma is de vaatwasser zelfs nog 2 dB stiller.

Slimme VAATWASSER

De Adaptive Green Mode functie past de temperatuur en hoeveelheid water aan op de vervuiling van je vaat. De temperatuur wordt verlaagd en elke fase van de cyclus wordt verlengd om water te besparen en dezelfde perfecte reinigingsresultaten te bereiken als een normaal programma.

Download brochure

De grootste vaatwasser

Een laadhoogte tot 58 cm (XXL vaatwassers) betekent dat er voldoende ruimte is voor zelfs de grootste en meest onhandige keukenvoorwerpen. Er is ook voldoende ruimte voor hoge wijnglazen, grote schalen en heel veel servies. In termen van volume, biedt de vaatwasser met typenummer VA8217LT ruimte voor 180 individuele items. Dat zijn 17 couverts!

Flexibel in te delen

Een laadhoogte tot 58 cm (XXL vaatwassers) betekent dat er voldoende ruimte is voor zelfs de grootste en meest onhandige keukenvoorwerpen. Er is ook voldoende ruimte voor hoge wijnglazen, grote schalen en heel veel servies. In termen van volume, biedt de vaatwasser met typenummer VA8217LT ruimte voor 180 individuele items. Dat zijn 17 couverts!

Minder vaatwasmiddel, geen gedoe

Nooit meer rommelen met zeeptabletten: dankzij AutoDose™ hoef je maar eens per maand ATAG 3-in-1 vaatwasgel bij te vullen. Nog mooier: de vaatwasser detecteert hoe vuil het water in je vaatwasser is en doseert de juiste hoeveelheid vaatwasgel. Zo ga je bewust om met je vaatwasmiddel.

Autodose vaatwasgel

IF Design Award

Volop innovatie met ATAG Premium Green

De vaatwassers uit de ATAG Premium Green lijn zijn bekroond met de prestigieuze IF Design Award. Ons product werd winnaar op het gebied van innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en interactie.

Push-to-open
Flexi Racks™
Power zones
ConnectLife app
Met push-to-open past je ATAG Premium Green vaatwasser perfect in het design van jouw keuken. De praktische en stijlvolle LED binnenverlichting gaat branden wanneer je de deur opent en verlicht de hele vaatwasruimte.
De Flexi Racks™ rekken pas je gemakkelijk aan de lading aan. Je potten, pannen, glazen, bakplaten of ander groot keukengerei: alles past. De stijlvolle accentkleuren laten je makkelijk de juiste positie kiezen.
Met twee instelbare power zones kun je extra waskracht toevoegen. Kies de harde, directe waterstraal voor smalle, hoge vaat en de wijdere spray voor brede schalen of pannen. Je kunt zelfs twee wijde sprays combineren voor extra grote voorwerpen
Met de ConnectLife app kun je de vaatwasser op afstand bedienen en monitoren. Gewoon vanaf je smartphone of tablet. Zoek informatie op, wijzig instellingen, start of stop programma’s en meer

Energiezuinige vaatwassers: ATAG Premium Green | atag-nl