Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek de voordelen van ATAG

De naam ATAG wordt niet voor niets ondertekend met deze zin. Ons assortiment richt zich volledig op de keuken. Daarmee zijn we een echt kookmerk. Alles draait bij ATAG om koken, in de breedste zin van het woord. We love to cook gaat over passie. Passie voor koken en passie voor kwaliteit.

ATAG’s unieke garantieregeling

Bij kwaliteit hoort ook een uitstekende garantie. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling. G8 Garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie! Als u gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier elektrische ATAG inbouwapparaten koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar wettelijke garantie, zes jaar extra garantie. Koopt u gelijktijdig (in één aankoop) drie of minder ATAG inbouwapparaten aan, dan ontvangt u naast de twee jaar wettelijke garantie, drie jaar extra garantie. Dat is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. Vanaf het derde jaar betaalt u dan alleen een service forfait per interventie. De enige voorwaarde voor de 8 en de 5 jaar garantie is dat u de toestellen binnen 30 dagen registreert op www.atag.be

Ontvang een BergHOFF voucher cadeau

Koopt u voor uw nieuwe keuken 4 apparaten van ATAG tijdens één aankoop, en registreert u deze apparaten op onze website, dan ontvangt u van ons een voucher ter waarde van € 200,- die u kunt besteden in de webshop van BergHOFF. Het Belgische merk BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert complete keuken- en tafeluitrusting. Met passie voor koken, en een scherp oog voor design en innovatie geeft BergHoff uw dagelijkse kookbeleving een extra boost.

Lees meer

Geniet samen met uw vrienden van een gratis diner bij u thuis door een ATAG-chef en ontdek alles over de ATAG combi-stoomoven

Geniet samen met uw vrienden van een driegangendiner bij u thuis, bereid door een ATAG-chef. Tijdens deze exclusieve kookbeleving leert de ATAG-chef u alles over de voordelen en de mogelijkheden over uw reeds aangeschafte combi-stoomoven. Deze actie is geldig voor nieuwe keukens, met ten minste 6 ATAG elektrische inbouwtoestellen, waaronder een combi-stoomoven.

Bekijk de Chef Aan Huis actie

Ontdek de voordelen van ATAG | Atag.be | atag-nl