Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Weer verliefd op je huis ! 

Joery en Murkje wonen met hun tweeling Jente en Jurre in Haarlem. Ze vinden het huis heerlijk maar het interieur staat al enige tijd stil. Joery is ook een echte thuiskok en heeft een grote wens voor een nieuwe keuken. Hier weet vtwonen-stylist Fietje wel raad mee. 
 
 

Stomen, bakken en opwarmen in één

Als echte thuiskok kan Joery zijn hart op halen met deze 3 in 1 oven. Eén oven die alles kan, opwarmen, bakken en stomen. Maar door de combinatie van verschillende functies heeft het stel eigenlijk een 5 in 1 oven in de keuken. Met een inhoud van 50 liter is er voldoende ruimte om smaakvolle en gezonde gerechten voor het gezin te bereiden.

Ontdek meer over deze oven

Inductiekookplaat met geïntegreerd afzuiging

Deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging beschikt over een groot aantal unieke elementen. Bij ATAG begrijpen wij wat de thuiskok nodig heeft om zich culinair uit te leven. De automatische panherkenning zorgt ervoor dat wanneer Joery een pan op de kookplaat plaatst de bijbehorende bediening automatisch oplicht. Met de Bridge Induction koppelt Joery 2 kookzones aan elkaar tot één grote kookzone. Ideaal voor een grote vispan of een Teppan Yaki bakplaat.

Bekijk deze kookplaat

Een XXL vaatwasser

Na het koken verdwijnt de vuile vaat direct in deze ATAG XXL vaatwasser. Met ruimte voor maar liefst 17 couverts is er voldoende ruimte voor de vuile vaat van het gezin en van vrienden die zijn blijven eten. De besteklade is bovenin de vaatwasser gepositioneerd, makkelijk voor het inruimen van het bestek. De vaat wordt brand schoon, ook in de moeilijke hoeken. Hier zorgt het uitgekiende sproeisysteem wel voor. Het ruime assortiment ATAG vaatwassers biedt voor iedere thuiskok een passend model.

Ontdek de collectie

Deze apparatuur in uw keuken?

Schittert deze apparatuur straks ook in uw keuken? Of ben u enthousiast geworden over ATAG apparatuur? Bezoek dan een dealer bij u in de buurt en ontdek meer over ATAG keukenapparatuur.

Vind uw dealer

vtwonen weer verliefd op je huis | atag-nl