Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

vtwonen weer verliefd op je huis - aflevering 15 maart 2020

Levensgenieters Regina en Yvonne kregen 4 uur de tijd om een bod op deze splitlevelwoning uit te brengen. Ze zagen het als een buitenkansje en dus zei het stel volmondig ja. Door hun smaakverschil is er 3 jaar later nog weinig veranderd. Ditmaal mag vtwonen-stylist Fietje de uitdaging aangaan.

De keuken is een belangrijke plek voor Regina en Yvonne. Regina houdt erg van koken en brengen dus ook samen met vrienden, veel tijd in de keuken door. De keuken is voorzien van de nieuwe ATAG 3 in 1 oven. Deze oven biedt Regina de mogelijkheden om met één apparaat op te warmen, bakken én stomen. Dankzij de volwaardige stoomfunctie kunnen groenten, vlees en vis worden gestoomd.

Ontdek hier alles over deze alleskunner

De oude gaskookplaat is vervangen door een zwarte gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander. De Indische roots van Regina komen ook terug in de keuken. Want wie wil wokken zoals men in Azië doet, heeft hoge temperaturen nodig. Zo blijven alle smaken, vitamines en knapperige bite van een wokgerecht bewaard.

Bekijk de gaskookplaat hier

Onder de 3 in 1 oven is een multifunctionele warmhoudlade geplaatst. De lade sluit qua front mooi aan op het framedesign van de oven. De warmhoudlade is ideaal voor het opwarmen van borden zodat bereide maaltijden op een voorverwarmd bord wordt geserveerd. Daarnaast is warmhoudlade uitermate geschikt voor slow cooking of ontdooien.

Bekijk de warmhoudlade hier

Om het geheel af te maken is de keuken voorzien van een eenhendel mengkraan in de kleur grafiet. Deze stijlvolle kraan past perfect bij het Black Steel van de oven en het zwarte glas van de gaskookplaat

vtwonen aflevering 15maart2020 | atag-nl