Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' - aflevering 8 december 2019

Lieke en Tom hebben in 2016 de keuken verplaatst. Dat gaf veel meer vloeroppervlakte in de woonkamer. De vierkante meters winst die ze kregen door de keuken te verplaatsen weten ze niet te benutten en nu voelt de woonkamer leeg aan. Tom is heel blij met zijn keuken, hij houdt enorm van koken en de keuken is helemaal zijn smaak. Wit en strak. Lieke had de keuken liever zwart en van hout gezien. Daar moet een compromis is gevonden worden. 

Groots genieten in de keuken: de MAGNA designlijn

In de bestaande keuken van Lieke en Tom wordt apparatuur uit onze MAGNA designlijn geplaatst. MAGNA staat voor grootsheid en bestaat behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende lades, afzuigkappen en iconische inductiekookplaten bestaat. De MAGNA-lijn kenmerkt zich door het zwarte glazen front dat uitstekend gecombineerd kan worden met mat zwarte kookplaten. De unieke combinatie van functionaliteit en design hebben al voor verschillende designprijzen gezorgd.

Sous vide koken: garen tot op de graad nauwkeurig

Tom is een zeer kundige thuiskok en vindt het leuk om het culinaire beste uit zichzelf te halen. Een combi-stoomoven met vacumeerlade kan daarom in deze keuken niet ontbreken. Met de vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen hand bereik: vacumeer bijvoorbeeld vlees, om dit vervolgens sous-vide te garen in de combi-stoomoven. De ATAG combi-stoomovens hebben namelijk een speciale sous-vide stand waarbij de temperatuur op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld.

Bekijk hier de combi-stoomoven

Een ruim opgezette inductiekookplaat met Bridge Inductie

Lieke kookte eerst op een 60 cm brede kookplaat en kwam altijd ruimte tekort. De nieuwe mazwarte inductiekookplaat is breder en heeft een Bridge Functie. Deze functie maakt het mogelijk twee kookzones aan elkaar te koppelen, zo ontstaat er een grote kookzone die ideaal is voor een ATAG Teppan Yaki bakplaat. Aangezien de kinderen Van Tom en Lieke nog klein zijn maakt het kinderslot deze inductiekookplaat super veilig.

Bekijk de inductiekookplaat

Black Steel wijnkoeler

In de bijkeuken van Lieke en Tom is onze Black Steel wijnkoeler met diepvries geplaatst. Het voordeel van onze vrijstaande Black Steel koelasten is dat deze gecombineerd kunnen worden tot een gewenste samenstelling. Bijvoorbeeld een wijnkoeler met diepvries en koelkast.

Bekijk de Black Steel koelkasten.

Bekijk hieronder de volledige aflevering

Bekijk ATAG apparatuur bij u in de buurt

ATAG en vtwonen aflevering 8 december 2019 | atag-nl