Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De betekenis van ‘We love to cook’

De naam ATAG wordt niet voor niets zo vaak ondertekend met deze zin. Ons assortiment richt zich volledig op de keuken. Daarmee zijn we een echt kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen, wij bieden alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken.

Maar aan de zin ligt ook een emotionele betekenis ten grondslag. We love to cook gaat over passie. Passie voor koken en passie voor kwaliteit. De toewijding en gedrevenheid die onze oprichters aan de dag legden bij de totstandkoming van het eerste tweevlamskomfoortje heeft het ontwikkelings-DNA van ATAG bepaald. Met eenzelfde bezieling als in de beginjaren zetten wij ons in voor de realisatie van de meest kwalitatieve producten. Zij het met een voor de hand liggend verschil: de passie waarmee we de ATAG-apparatuur ontwikkelen is volledig gericht op de aspiraties van de huidige generatie gebruikers. Of het nu gaat om de stijlvolle afwerking, de intuïtieve bediening of de ingenieuze bereidingswijzen, ATAG is de standaard voor iedereen die zijn ziel en zaligheid in het bereiden en genieten van de heerlijkste gerechten wil leggen.

We love to cook zegt hiermee niet alleen alles over onze passie, maar ook over die van onze doelgroep. ATAG kies je als je van koken en kwaliteit houdt. Die gedeelde emotie koesteren we aan de hand van innovatie en design, tot in de kleinste details. Techniek, duurzaamheid, functionaliteit en vorm, elk facet moet kloppen om het koken tot een inspirerende beleving te maken.

atag-nl