Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
TECHNOLOGIE ONTMOET TRADITIE

De ATAG Wijnklimaatkast biedt onderdak aan een grote wijncollectie tot 189 flessen in uitgekiende houten schappen.

Met drie individueel regelbare temperatuurzones, zuivere koolstofgefilterde lucht en absoluut trillingsvrije schappen krijgt elke wijn de perfecte rust. Bovendien wordt de luchtvochtigheid minutieus gereguleerd en houdt het speciale schadelijk UV-licht buiten de deur.

De perfecte wijnkelder staat voortaan boven de grond.

DOORDACHTE HOUTEN SCHAPPEN

Pak direct de fles die je zoekt op de volledig uitschuifbare schappen en serveer-trays. De fraaie houten onderdelen zijn volledig flexibel in te delen.

RUIMTE TOT 189 FLESSEN

Bewaar zelfs een grote collectie op de ruime schappen. Je kunt tot maar liefst 189 flessen bewaren afhankelijk van de indeling.

DRIE TEMPERATUUR-ZONES

Bewaar elke wijn op de ideale temperatuur. De drie zones zijn individueel instelbaar en helemaal van elkaar gescheiden.

UITNEEMBARE SERVEERHULP

Decanteer de wijn op de juiste temperatuur en serveer direct vanaf het fraaie, uitneembare houten sommeliersblad.

EIGEN SFEER EN LICHTKLEUR

Stem de ATAG Wijnklimaatkast helemaal af op je interieur met de instelbare verlichting.

VIVINO EN LABEL-SCANNER

Beheer je collectie en ontdek het verhaal achter de wijn met de ingebouwde scanner en Vivino database-informatie.

BESCHERMD TEGEN UV LICHT

Wijn gedijt in het donker. Bewaar je waardevolle collectie achter UV werend glas.

VRIJ VAN VIBRATIES

Laat wijn ook echt rusten. Koeling en ventilatie zijn vrij van trillingen door demping op bewegende delen en koelcompressor.

IDEALE CONDITIES

Creëer de condities van een eeuwenoude wijnkelder. Of zelfs beter. Luchtkwaliteit en vochtigheid worden 24/7 op de juiste waarden gehouden.

De wijnklimaatkast wordt compleet geleverd en geïnstalleerd. ATAG zorgt ervoor dat de wijnklimaatkast op de plek komt te staan die je in gedachte hebt. Na bestelling van de wijnklimaatkast nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en nemen de transportsituatie met je door.

ATAG wijnklimaatkast functies en details | atag-nl