Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van je ATAG Wijnklimaatkast! Je hebt ongetwijfeld al de eerste flessen wijn op temperatuur gelegd en de meeste features van deze ATAG Wijnklimaatkast ontdekt. Maar om je helemaal goed op weg te helpen bieden we je een wijnproeverij aan.
Deze bestaat uit twee onderdelen; 

- Uitleg over de werking en eigenschappen van de ATAG Wijnklimaatkast voor een optimale smaakbeleving van je wijnen. 

- Een wijnproeverij waarin jij en je vrienden de fijne knijpjes van het wijn proeven ontdekken. Leer over de verschillende wijnen en herken jouw voorkeur! 

 

 Na het versturen van dit formulier neemt één van de sommeliers van Dare Wines contact met je op om de afspraak te plannen.
 
 
Over Dare Wines
 
De sterrensommeliers van Dare Wines zijn onderscheiden met internationale awards, waaronder ‘Meest talentvolle sommelier van Nederland’ en ‘Beste gastheer van Europa’. Op inspirerende en begrijpelijke wijze delen ze hun enorme hoeveelheid wijnkennis, of je nu een beginnende of gevorderde wijnproever bent. Kijk voor meer informatie op darewines.nl

ATAG Wjn klimaatkast | atag-nl