Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van je ATAG Wijnklimaatkast! Je hebt ongetwijfeld al de eerste flessen wijn op temperatuur gelegd en de meeste features van deze ATAG Wijnklimaatkast ontdekt. Maar om je helemaal goed op weg te helpen bieden we je een wijnproeverij aan.
Deze bestaat uit twee onderdelen; 

- Uitleg over de werking en eigenschappen van de ATAG Wijnklimaatkast voor een optimale smaakbeleving van je wijnen. 

- Een wijnproeverij waarin jij en je vrienden de fijne knijpjes van het wijn proeven ontdekken. Leer over de verschillende wijnen en herken jouw voorkeur! 

 

 Na het versturen van dit formulier neemt één van de sommeliers van Dare Wines contact met je op om de afspraak te plannen.
 
 
Over Dare Wines
 
De sterrensommeliers van Dare Wines zijn onderscheiden met internationale awards, waaronder ‘Meest talentvolle sommelier van Nederland’ en ‘Beste gastheer van Europa’. Op inspirerende en begrijpelijke wijze delen ze hun enorme hoeveelheid wijnkennis, of je nu een beginnende of gevorderde wijnproever bent. Kijk voor meer informatie op darewines.nl

ATAG Wjn klimaatkast | atag-nl