Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG introduceert de 3-in-1 oven, met ongekende mogelijkheden

Zijn uw kookkunsten nauwelijks te onderscheiden van een professionele chef-kok? Bent u een kok die altijd op zoek is naar innovaties? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG echt iets voor u. Met de volwaardige stoomfunctie kunt u op 100 graden volledige gerechten gaar stomen. Ook sous-vide of gerechten gefaseerd bakken is geen probleem. En de krachtige magnetron heeft een vermogen van 1.000 watt. De 3-in-1 oven van ATAG; de oven voor elke Semi-Pro.
 

 Bekijk hier de ATAG 3-in-1 oven bij uw lokale keukenvakzaak.

 

Volwaardige stoomfunctie

De 3 in 1 oven van ATAG beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Met de volwaardige stoomfunctie van deze oven, kunt u op 100 graden volledige gerechten, groenten, vlees én vis stomen. Maar u kunt met deze oven ook op lage temperatuur gerechten sous vide laten garen. Hiermee blijven vitaminen en smaak perfect behouden.

Multifunctionele oven

Deze multifunctionele oven is naast de volwaardige stoomfunctie tevens uitgerust met een magnetron functie. De magnetron heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 W waardoor er geen draaiplateau nodig. Bovendien is de oven uitgerust met 11 verschillende ovenfuncties.

De grootste in zijn soort

Van buiten een compacte oven maar met een inhoud van maar liefst 50 liter is de oven van binnen de grootste in zijn soort. Zo is er meer ruimte voor het gerecht in de oven én kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren.Fase bakken

Bij fase bakken bakt u letterlijk het gerecht in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kunt u het niet krijgen.


Ontdek alle voordelen

Naast deze unieke eigenschappen is de 3-in-1 oven voorzien van nog veel meer voordelen. Alles voor het perfecte resultaat, keer op keer. Bovendien geeft het iconische MAGNA-design een exclusieve uitstraling aan uw keuken.

Bekijk de 3-in-1 oven

Tips van de professional

Elke woensdag om 16.30 uur geeft ATAG chef-kok Tim uitleg over verschillende kooktechnieken en het gebruik van ATAG-apparatuur. Wil u weten hoe u gefaseerd bakken kunt toepassen? Of de functie sous-vide gebruikt? Meld u dan aan!

Lees meer

ATAG 3 in 1 oven - Idris | atag.nl | atag-nl