Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG introduceert de 3 in 1 oven: dé ultieme alleskunner

De thuiskok haalt met de 3 in 1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die u met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haalt u eigenlijk een 5 in 1 oven in huis. Ontdek hieronder de voordelen van de 3 in 1 oven.

Volwaardige stoomfunctie

De 3 in 1 oven van ATAG beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Met de volwaardige stoomfunctie van deze oven, kunt u op 100 graden volledige gerechten, groenten, vlees én vis stomen. Maar u kunt met deze oven ook op lage temperatuur gerechten sous vide laten garen. Hiermee blijven vitaminen en smaak perfect behouden.

Multifunctionele oven

Deze multifunctionele oven is naast de volwaardige stoomfunctie tevens uitgerust met een magnetron functie. De magnetron heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 W waardoor er geen draaiplateau nodig. Bovendien is de oven uitgerust met 11 verschillende ovenfuncties.

De grootste in zijn soort

Van buiten een compacte oven maar met een inhoud van maar liefst 50 liter is de oven van binnen de grootste in zijn soort. Zo is er meer ruimte voor het gerecht in de oven én kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren.Fase bakken

Bij fase bakken bakt u letterlijk het gerecht in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kunt u het niet krijgen.


Beschikbaar in MAGNA én Matrix design

De 3 in 1 oven is beschikbaar in het iconische MAGNA design en de kleurstellingen Black Steel, Grafiet en RVS uit het stijlvolle Matrix design.


Bekijk de collectie

ATAG 3 in 1 oven - magnetron, bakken en volwaardig stomen | atag-nl