Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG Concepts header.jpg

We love to cook! En daarom presenteren wij ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen.

Daarbij hebben we gekeken naar úw wensen en behoeften in de keuken. Of het nu gaat om de behoefte aan een stille keuken vanwege het open karakter van uw interieur, om een unieke keuken met apparaten die ongeëvenaard zijn in bediening en design, of om een keuken die de wens vervult om ‘het professionele’ van de restaurantkeuken naar uw keuken thuis te halen, ATAG Concepts beantwoordt die wensen en behoeften.

De Sous-Vide Keuken

ATAG brengt de professionele bereiding van het sous-vide koken naar uw keuken thuis. Vijf apparaten creëren het sous-vide proces, van marineren en vacumeren tot het serveren van een perfect gegaard stukje vlees. Een aaneenschakeling van technieken, uitgevoerd en omgeven door producten uit de elegante en smaakvolle MAGNA-lijn.

Bekijk de Sous-Vide Keuken

De Unieke Keuken

ATAG produceert apparaten vanuit een passie voor koken. Door uitgebreide consumentenonderzoeken en veldtests zijn we in staat om doordachte apparaten te ontwikkelen. Zo creëren we een inspirerende kookbeleving, gebaseerd op innovatie, kwaliteit en design. Met als gevolg: unieke, awardwinnende apparaten waarbij uw wensen centraal staan.

Bekijk de Unieke Keuken

De Stille Keuken

Uw keuken is het sociale middelpunt in huis. Aan de grote eettafel wilt u met familie of vrienden genieten zonder afgeleid te worden door geluiden uit de keuken. De Stille Keuken van ATAG past perfect in het open karakter van uw woonruimte en verzekert u tegelijkertijd van rust en stilte.

Bekijk de Stille Keuken

ATAG Concepts | ATAG | atag-nl