Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Wie is Chef Gilles Melchior

Gilles Melchior, een ingetogen rebel en tegelijk een perfectionist pur sang, mag zich sinds begin 2021 een sterrenchef noemen. Met z’n Restaurant Melchior te Tienen, slaagt hij erin zijn klanten een unieke smaakbeleving te geven in een bijzondere omgeving. In de eclectische kookstijl van chef Gilles Melchior vindt men invloeden terug van de Japanse, Scandinavische en Franse keuken. De Melchior-twist is altijd aanwezig, Gilles weet als geen ander om z’n eigen stempel te drukken op zijn gerechten.

Bio Gilles Melchior

Als jonge snaak had Gilles reeds de passie voor het koken ontdekt. Bij z’n grootvader, die een slagerij had, ondervond Gilles dat een gerecht begint bij kwaliteitsproducten. Z’n gedrevenheid voor het keuken zette hij verder met een culinaire opleiding, die hem tot enkele toprestaurants bracht. Zo was hij werkzaam in restaurant Arenberg*, Luzine (Jeroen Meus), De Tuinkamer* en natuurlijk bij Hof van Cleve*** van Peter Goossens.

Restaurant Melchior

‘Warmte, ongedwongenheid, licht en gezelligheid’ staan centraal bij Restaurant Melchior. In een prachtig authentiek pand op de Veemarkt te Tienen, kunt u genieten van de unieke smaakbeleving die Gilles en z’n team u te bieden hebben. Voor Gilles was het openen van z’n eigen restaurant een jongensdroom, die kwam in 2017 uiteindelijk ook uit. Met een gezonde dosis ambitie & een permanente drive gaat Gilles de uitdaging aan om z’n visie te vertalen in de gerechten van zijn Restaurant Melchior. Deze ongedwongenheid, relaxte sfeer en gezelligheid vindt u ook terug in het interieur en bediening van het restaurant. Verwacht u dus niet aan letterlijke fine dining, maar eerder aan een casual ervaring in een levendige sfeer mét overheerlijk eten.

www.melchi-or

Leuke weetjes

We noemden hem reeds een ingetogen rebel, met z’n stoere tattoo sleeve heeft hij alvast de looks! Gilles Melchior is echter een rustige persoon, mét een eigen visie. Eentje die hij graag tot uiting laat komen in z’n gerechten en restaurant. Z’n liefde voor Japan en Azië in het algemeen, kunt u dan ook vaak zien terugkomen als invloed. Wat u trouwens ook steeds zal zien terugkomen is zijn passie voor sneakers. Hij is een echte sneaker-addict! Om topfit te blijven en er even tussenuit te zijn, vindt u Gilles ook vaak terug op z’n koersfiets, uiteraard mét een gepersonaliseerd truitje van Restaurant Melchior aan.

Chef Gilles Melchior | atag-nl