Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

GEZOND KOKEN - GEZONDE LUCHT

Niets maakt koken leuker dan heerlijk ruikende gerechten.  Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan dat er naast lekkere geuren ook minuscule schadelijke deeltjes vrijkomen tijdens het koken. Fijnstoffen. En die moeten snel de keuken weer uit. Zeker nu we meer binnen zijn dan anders. Gelukkig kun je zelf al heel veel doen.
 
 

Je persoonlijke kortingscode

Meteen schonere lucht? Met de kortingscode ATAGFILTER ontvang je maar liefst een korting van 30% op aanschaf van het filter.

Gezonde lucht voor ATAG gebruikers

Waarschijnlijk ben je via een brief van ATAG op deze pagina terecht gekomen. Hier vind je alle informatie over fijnstof én hoe je het filter met jouw persoonlijke korting kunt bestellen. Gezonde lucht, voor een fijne prijs. Win – win, toch? Fijnstof in de lucht is schadelijk voor je gezondheid, gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

Lees meer over fijnstof

Ga direct over op gezond

Klaar om over te gaan op schone lucht? Bestel hier dan direct de ombouw kit voor jouw afzuigkap. In de handleiding lees je in heldere stappen hoe je je filter moet vervangen. Het ombouwen is simpel – het resultaat is groot. Lekker koken zonder ongemak maar wel in gezonde lucht.

Bestel jouw fijnstoffilter

Ombouw kit

Deze set is toepasbaar op de volgende ATAG afzuigkappen die op basis van recirculatie zijn geïnstalleerd: WS9211EM, WS9292EM, WS12211EM, ES9211EM, WS60211IM, WS90211IM, WS9012GM

Bestel hier direct

atag-nl