Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Voel je een echte chef met ATAG

Celsius°Cooking™ accessoires

 Koken op de Celsius°Cooking™ inductiekookplaat heeft vele voordelen. Eén daarvan is de directe verbinding tussen Celsius°Cooking™ accessoires en de kookplaat door middel van Bluetooth. Met behulp van de door ATAG ontwikkelde Chef’s Pot, Bakpan en Probe kan je temperatuur gestuurd koken. Deze manier van koken is preciezer dan wanneer je kookt met behulp van het Plus menu. Het Plus menu hanteert vooraf ingestelde en veelgebruikte graden. Met de Celsius°Cooking™ accessoires kun je echt tot op de graad nauwkeurig werken. De exacte temperatuur is hierbij af te lezen op de inductiekookplaat.

 

Celsius°Cooking™ Chef's Pot (APC13S)

Dankzij de sensor in de bodem van de pan kan de exacte temperatuur in de pan gemeten worden. De pan is gemaakt van hoogwaardig 3-ply roestvrij staal (RVS). Dit is een type materiaal dat vaak wordt gebruikt in de productie van premium kookgerei. Het is samengesteld uit drie lagen metaal, elk met een specifieke functie:

1. Buitenkant: De buitenste laag is gemaakt van RVS. Het helpt het kookgerei sterk te maken en gemakkelijk te reinigen.
2. Middelste laag: De middelste laag is gemaakt van aluminium of koper, materialen die warmte uitstekend geleiden.
3. Binnenkant: De binnenste laag is opnieuw gemaakt van RVS. Deze laag komt in contact met het voedsel tijdens het koken.

Verder heeft de pan ook een deksel, waardoor warmte optimaal wordt verdeeld. Hierdoor is deze pan perfect voor het bereiden van grote porties, frituren, roerbakken of stoven.

De bluetooth connectie van de Celsius°Cooking™ Chef's Pot komt tot stand door middel van een batterij. Daarom kan de pan niet in de vaatwasser. Om de Chef's Pot te activeren, zet je eerst de kookplaat aan. Plaats dan de pan op de kookzonde en tik twee keer op de zwarte sensor van de steel. Bekijk de video voor instructies.

Bekijk Chef's Pot

Celsius°Cooking™ Bakpan (AFP13S)

Ook in deze bakpan zit een sensor in de bodem die de exacte temperatuur kan meten. Zoals bij de Chef's Pot komt dit door het hoogwaardige 3-ply roestvrij staal waardoor warmte optimaal kan worden verdeeld. Om de Bakpan te activeren, tik je twee keer op de zwarte sensor van de steel. De bakpan is ideaal voor bak- en grillgerechten, roerbakken of pannenkoeken. Ook bij deze pan komt de bluetooth connectie tot stand door middel van een batterij, dus is deze niet geschikt voor de vaatwasser.

Bekijk bakpan

Celsius°Cooking™ Probe (APR13S)

De Celsius°Cooking™ Probe is een slimme thermometer die in verbinding staat met je kookplaat. Met de praktische RVS-bevestigingsclip, die op elke kookpan past, kun je gemakkelijk de temperatuur in de pan meten. Om de Probe te activeren, tik je twee keer op de sensor. De Probe kan ingezet worden om bijvoorbeeld een saus opnieuw op te warmen en een sous-vide gerecht op de perfecte temperatuur te laten garen.

Bekijk Probe

Celsius°Cooking™ met accessoires | ATAG | atag-nl