Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het vuur
opnieuw uitgevonden

Wokken met de Fusion Volcano

Wie écht wil wokken heeft hoge temperaturen nodig. Zodat alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

Fusion Volcano wokbrander
 • De Fusion Vulcano wokbrander geeft een zeer krachtige vlam, waarop u uw wok kunt gebruiken zoals het hoort. Tegelijk is deze brander zó verfijnd dat ook de zachtste sudderstand perfect is.

  Wokken én sudderen

  De Fusion Vulcano wokbrander geeft een zeer krachtige vlam, waarop u uw wok kunt gebruiken zoals het hoort. Tegelijk is deze brander zó verfijnd dat ook de zachtste sudderstand perfect is.

 • Wokring

  Dankzij de wokring is een wokpan met bolle bodem steviger te plaatsen. Zo kunt u de wokpan vrij ronddraaien en koken als een professional.

 • Vlammenpoortjes

  De vlammenpoortjes zijn onder een hoek in de kegel geboord. Juist dat maakt de vlam krachtig, heet, kernachtig en mooi laag.

 • Messing kegel

  De kegel - de volcano - is uitgevoerd in messing, een traditioneel metaal. Messing is uitstekend bestand tegen hitte. Bovendien geeft het de brander die onderscheidende, professionele look.

De kracht van de vlam

Groepsdiscussies met consumenten bevestigden wat we al wisten. Wokken is hot! Maar het gevoel van het échte wokken naar uw eigen keuken brengen was de grote truc. We zijn op zoek gegaan naar de kracht van de vlam, de 'power' waar de profs mee werken. En die zit 'm vooral in een goede, hete kern. Die kennis hebben we gebruikt voor de ontwikkeling van een uniek product: de Fusion Volcano wokbrander. Voor u het startpunt om eindelijk echt te wokken!

De ontwerper aan het woord

Vincent Hofstee, ontwerper bij ATAG, vertelt over de totstandkoming van deze unieke wokbrander. “Het product waar drie jaar met hart en ziel aan gewerkt is laat met overtuiging zien dat ’ie doet waarvoor hij gemaakt is: heel centraal en gericht hitte leveren. Precies wat u nodig hebt als u écht goed wilt wokken.”

Lees meer over de creatie
MAGNA gaskookplaat met Fusion Volcano Wokbrander

Kookplaten met Fusion Volcano wokbrander

De Fusion Volcano wokbrander is natuurlijk onderdeel van een groter geheel. Onderdeel van oogstrelende kookplaten. Een samenspel van hoogwaardig RVS of keramisch glas en massief metalen draaiknoppen of intuïtieve slide control. Kortom, de ultieme kookbeleving. Klik op onderstaande link om te zien welke kookplaten zijn uitgerust met dit verbluffende staaltje woktechniek.

Techniek en design komen samen

En zorgen voor het echte 'gesizzel' in uw pan

Een kolkende kern

De vlammenpoortjes in de binnenring zijn zo gepositioneerd dat de vlam krachtig, heet, kernachtig én mooi laag blijft. Kortom, de vlam blijft waar die hoort, centraal op de onderzijde van de pan. "Bij de oude generatie meerkrings-wokbranders is het probleem dat de buitenring eigenlijk warmer wordt dan de kern. Het vuur lekt dan als het ware naar buiten", aldus Vincent Hofstee, productmanager bij ATAG.

Minder verbruik, meer hitte

Doordat de vlam centraal op de onderkant van de pan gericht blijft, genereert de Fusion Volcano met minder energieverbruik méér hitte, voor een optimale wokbeleving. Dit is uniek in de huidige markt: ook vanuit duurzaamheid en Nederlandse creatief vermogen is dit een fantastisch en onderscheidend product.

Switchen naar sudderen

De Fusion Volcano heeft nog twee functies die deze wokbrander zeer veelzijdig maken: u kunt vanuit de binnenvlam schakelen naar een buitenvlam die bijzonder geschikt is voor grote pannen met een platte bodem. De buitenvlam heeft een vermogen van 6.0 kW, de binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudderstand van slechts 0.2 kW, voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

Wokken | ATAG | atag-nl