Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Aardbeien macarons

Het maken van macarons is precisie werk. Dit recept van ATAG chef-kok Tim neemt je stap voor stap mee in de bereiding van deze smaakvolle aardbeien macarons.

Lees meer
Lavacake met zoet zoute pinda’s

Deze heerlijke gesmolten chocolade cakejes zijn ontzettend makkelijk om te maken. In een half uur zet u deze gevaarlijk lekkere cakejes op tafel als dessert of als tussendoortje. Het belangrijkste bij deze cakejes is dat ze niet te lang, maar ook niet te kort in de oven moeten staan. Maak af met zoet zoute pinda’s voor een leuke twist!

Lees meer
Gestoomde cake met sinaasappel, aardbei en granaatappel

Wist u dat cake ook heerlijk is om te stomen? Door een cake te stomen blijft die lekker smeuïg en luchtig. In Azië, waaronder Indonesië wisten ze dit allang. Dus in plaatst van in een stoompan, gaat dit eenvoudig in de (combi-)stoomoven. Maak de cake af met frisse siroop en vers fruit.

Lees meer
Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Pavlova is een luchtig, knapperig en zacht gebakje wat zich goed laat combineren met frisse ingrediënten, zoals fruit. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ongetwijfeld een spektakel om te zien én eten!

Lees meer
Tarte tatin

De ultieme klassieker uit de Franse keuken, een ‘appeltaart op z’n kop’. Een heerlijk dessert van gekarameliseerde appel wat u in een handomdraai op tafel zet.

Lees hier meer
Puddingtaartje

Iets anders proberen dan de standaard tompouce tijdens Koningsdag? Met dit koningstaartje zet u absoluut iets spectaculairs op tafel.

Lees meer
Cake uit de combi-stoomoven

De klassieke cake, maar dan uit de combi-stoomoven. Door het toevoegen van stoom wordt dit een heerlijke ‘natte’ cake zoals oma die vroeger maakte. De stoom zorgt er daarnaast voor dat de eieren mooi gaan rijzen, eigenlijk souffleren, waardoor de cake ook luchtig wordt.

Lees meer

ATAG recepten - desserts | atag-nl