Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Speltbrood

Menu: Ontbijt en brunch
Allergenen: Gluten, Ei, Zuivel

Ervaren

Spelt heeft een heerlijke nootachtige smaak en bevat meer vezels en mineralen dan de standaard tarwesoorten, wat het makkelijker te verteren maakt. Gebruik speltmeel in je huisgemaakte brood en voeg wat mineraal water toe voor een extra zachte textuur.

Personen
Ingrediënten
zout 1 theelepel(s)
olijfolie 2 eetlepel(s)
mineraalwater 500 ml
speltbloem 500 g
wijnsteenpoeder 1 pak

Voorbereiding

Doe de bloem in een grote schaal, voeg het zout toe en maak een holletje in het midden. Doe de olie en het wijnsteenbakpoeder in het holletje.

Voeg mineraalwater toe en meng dit tot een glad mengsel.

Giet het mengsel in een bakvorm, bedekt met bakpapier.

Selecteer uw oven

Recipe | ATAG