Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' - aflevering 3 november 2019

Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen hun jongste dochter nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd doorbrengen met zijn tweeën. Omdat Ruud en Ingrid graag in de keuken staan mag de keuken in deze aflevering natuurlijk niet vergeten worden.

Matrix Black Steel

In de nieuwe keuken van Ruud en Ingrid plaatst vtwonen-stylist Eva apparatuur uit de Matrix designlijn in de kleur Black Steel. Het moodboard van Ruud bestaat uit veel zwarte elementen en Eva wilde voor hem stoere elementen terug laten komen in huis. Black Steel is een materiaal dat naadloos aansluit in de keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij.

Bekijk de Black Steel collectie

Lekker en gezond uit de stoomoven

De keuken is uitgerust met een combi-stoomoven. Een stoomoven past perfect bij de gezonde leefstijl van Ruud en Ingrid. Stomen is een bewuste en makkelijke manier van koken. De gezonde voedingswaarden van vis en groenten blijven perfect behouden, terwijl de ingrediënten samen bereid kunnen worden zonder het risico van smaakoverdracht. Deze voordelen komen optimaal tot uiting in de combi-stoomovens van ATAG.

Ontdek de voordelen van een stoomoven

Oven met magnetron en warmhoudlade

Naast een combi-stoomoven is er in deze keuken ook een oven met magnetron geplaatst. Een zeer praktisch toestel waarmee ze alle gangbare ovenfuncties in huis hebben. Daaraan toegevoegd is een geïntegreerde magnetron met maar liefst 1000 W vermogen. Onder deze oven is onze warmhoudlade geplaatst. De warmhoudlade is multifunctioneel te gebruiken. Voor onder andere het verwarmen van borden, slow cooking of ontdooien.

Bekijk al onze ovens en lades

Bekijk hieronder de volledige aflevering

ATAG was eerder te zien in vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' op 22 september. Bekijk hier alles over de stijlvolle keuken uit die aflevering.

In de aflevering van 8 december staat wederom een keuken met ATAG-apparatuur centraal in 'Weer Verliefd op je Huis'.

 

 

Bekijk ATAG apparatuur bij u in de buurt

ATAG en vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' aflevering 3 november | atag-nl