Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' - aflevering 22 september 2019

Bart en Marieke hebben een prachtige woning op een heerlijke plek, maar de woonkamer krijgen ze niet sfeervol en gezellig. De meubels hebben overal al een keer gestaan maar het blijft lastig om de juiste indeling te vinden. Ze denken zelf na over meerdere grote verbouwingen zoals een nieuwe keuken.

Matrix Black Steel

vtwonen-stylist Frans heeft gekozen voor een zwarte keuken. Zwart is de kleur die Bart mooi vindt en zorgt voor stoere elementen in het huis. Een zwarte keuken past perfect bij de Matrix Black Steel lijn. Black Steel is een materiaal dat naadloos aansluit in de keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij.

Bekijk de Black Steel collectie

Warmhoudlade

De keuken is uitgerust met een combi-stoomoven en een warmhoudlade. Stomen is een bewuste en makkelijke manier van koken. De gezonde voedingswaarden van vis en groenten blijven perfect behouden, terwijl de ingrediënten samen bereid kunnen worden zonder het risico van smaakoverdracht. Deze voordelen komen optimaal tot uiting in de combi-stoomovens van ATAG. De warmhoudlade is multifunctioneel te gebruiken. Voor onder andere het verwarmen van borden, slow cooking of ontdooien.

Bekijk onze lades

Inductie met afzuiging

In de nieuwe keuken van Bart en Marieke is gekozen voor een mat zwarte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door deze inductiekookplaat is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Ontdek de voordelen van de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Bekijk alle inductie met afzuiging

Social Cook

Het drukke leven van Bart en Marieke zorgt ervoor dat er doordeweeks makkelijk, snel maar vooral gezond gekookt moet worden. Bij ATAG noemen wij Marieke een zogenaamde social cook. Alle apparatuur die een social cook nodig heeft zitten in deze nieuwe keuken.

Maak kennis met de social cook

Bekijk hieronder de eerste aflevering terug

Later dit jaar meer afleveringen vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' met ATAG

 

ATAG en vtwonen aflevering 7   ATAG en vtwonen aflevering 12

 

Bekijk ATAG apparatuur bij u in de buurt

ATAG en vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis' aflevering 22 september | atag-nl