Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Stylist Fietje trapt het nieuwe seizoen vtwonen weer verliefd op je huis af bij Astrid en Peter in Apeldoorn. Hun woonprobleem: de woonkamer in de karakteristieke jaren 30 woning oogt erg donker door de donkere vloer en meubels. De muren zijn saai en er is weinig kleur te bekennen. Ook lopen de woonsmaken nogal uiteen. Een mooie uitdaging voor Fietje die naast de woonkamer de bijkeuken ook onder handen neemt.

Een bijkeuken is pas echt compleet met een prachtige ATAG Black Steel wijn-en drankenkoeler met vriezer. Black Steel is een materiaal dat een aantrekkelijk accent toevoegt aan de ruimte. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt. Door de duidelijk gedefinieerde donkere kleur en het aanpassingsvermogen aan de omliggende kleuren en lichtomstandigheden gaat het materiaal mee in haar omgeving.

Ontdek meer

De wijnkoeler heeft ruimte voor maar liefst 46 (0.75 liter) flessen die de houten legplateaus geplaatst kunnen worden. Het uitneembare wijnrek zorgt ervoor dat er nog meer ruimte voor flessen ontstaat. De wijnkoeler is zo ontworpen dat de temperatuur nauwkeurig in te stellen is voor verschillende soorten wijn.

Bekijk de wijnkoeler:

Het vriesgedeelte van deze ATAG vrijstaande koelkast is uitgerust met de No Frost functie. Met dit systeem hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien. Bovendien beslaan de lades niet en blijven de etiketten van levensmiddelen duidelijk leesbaar. Heeft u boodschappen gedaan en vult u de vriezer in één keer met veel producten. Dan zorgt de Fast Freeze functie ervoor dat in korte tijd veel producten op de juiste temperatuur worden gebracht.

Ontdek meer:

De ATAG Black Steel koel- en vrieskasten maken het mogelijk om te combineren. Zo combineert u twee apparaten volledig naar uw eigen wens. Het Black Steel afdekpaneel is voorzien van het ATAG logo en maakt elke combinatie tot een stijlvol geheel.

Ontdek de collectie:

vtwonen weer verliefd op je huis | atag-nl