Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

Roel en Anne-Marie wonen samen met zoon Stijn in het Noord-Hollandse Purmerend. Het gezin is dolgelukkig, maar bij de inrichting van hun woning kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Zowel de woonkamer als de keuken worden door stylist Frans onder handen genomen. Gelukkig is geen uitdaging te groot voor stylist Frans.

 

 

In de keuken van Roel en Anne-Marie is een multifuntionele oven met pyrolyse schoonmaaksysteem uit de Matrix designlijn geplaatst. Het matzwarte grafiet is een kleur helemaal van deze tijd. De Matrix ovens hebben het kenmerkende frame-design. Dit frame zorgt ervoor dat het zijaanzicht super strak is en naadloos aansluit op het keukenkastje.

Ontdek meer over Matrix grafiet

Het kookeiland van Roel en Anne-Marie is uitgerust met een inductiekookplaat mét geïntegreerde afzuiging. Er is geen vrijhangende afzuigkap nodig. Deze matzwarte kookplaat is uitgerust met verschillende slimme functies zoals automatische panherkenning en direct slide controle. Zo is het vermogen van de kookzone met een simpele veeg van de vingertop in te stellen.

Ontdek meer over deze kookplaat

Deze multifunctionele oven van ATAG heeft een XL inhoud. Dit geeft u maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Na het koken schakelt u met één druk op de het pyrolyse schoonmaaksysteem in. Dit zorgt ervoor dat alle etensresten worden omgezet in as. Naderhand haalt u een doekje door de oven en is alles weer helemaal schoon.

Ontdek meer over deze oven

Deze inductiekookplaat met afzuiging is uitgerust met maar liefst twee Bridge Inductie zones. Koppel deze zones aan elkaar en zo ontstaat er één royale kookzone. Ideaal voor een ATAG Teppan Yaki of grillplaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste instelling van de afzuiging. Met de AutoSync functie stelt de afzuiging zichzelf in naar het ingestelde kookvermogen: hoe hoger het kookvermorgen, hoe hoger de afzuiging

Hierover wil ik meer weten

Het bewaren van producten is minstens zo belangrijk dan het bereiden ervan. Misschien nog wel belangrijker, want met verse goed bewaarde producten bereidt u heerlijke gerechten. De keuken van Roel en Anne-Marie is uitgerust met een inbouw koelkast met DuraFresh systeem. Dit koelsysteem zorgt ervoor dat vers langer echt vers blijft. Er zijn meerdere ‘nulgraden-zones’ met individueel in te stellen luchtvochtigheid: laag voor kaas en vleeswaren, en hogere voor groenten en fruit, waarmee uitdroging wordt tegengegaan. Zo behouden uw ingrediënten stuk voor stuk hun vitamines, kleur, smaak én structuur.

Ontdek meer over deze koelkast

Een groot gezin betekend veel vaat. ATAG heeft de ruimste vaatwassers in de markt. Het model dat in de keuken van Roel en Anne-Marie geplaatst is heeft ruimte voor maar liefst 15 couverts. De uitgekiende sproeisystemen zorgen ervoor dat ook de moeilijke hoekjes schoon worden. Grote borden in de vaatwasser zijn ook geen probleem. Met de EasyMatic hendels is de bovenkorf eenvoudig te verstellen in hoogte. Hierdoor kan ca. 4 cm extra ruimte worden gecreëerd in de boven-, midden- of onderkorf.

Ontdek meer over deze vaatwasser

vtwonen weer verliefd op je huis | atag-nl