Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ilse en Cas werden vorig jaar verliefd op een jaren 30 woning in Soest. Toch vinden ze het lastig om hun woning naar hun zin te maken. De keuken is net nieuw, maar de apparatuur is wel aan vervanging toe. Vtwonen-stylist Fietje weet hier wel raad mee.


Het MAGNA design

In de keuken van Cas en Ilse is een 60 cm combi-stoomoven en gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander uit de MAGNA designlijn geplaatst. Deze designlijn blinkt uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en grandiooslijnspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze start-of-the-art ontwerpen.

Ontdek meer over MAGNA

Combi-stoomoven

Vis en groenten behouden hun structuur, smaak en knapperigheid wanneer ze op lage druk gestoomd worden. Cas en Ilse hebben met deze ATAG combi-stoomoven de perfecte stoomoven in huis, want stomen op lage druk zorgt ervoor dat je verschillende ingrediënten samen kunt stomen zonder smaakoverdracht en zonder het risico dat iets overgaar wordt. Ilse bakt voortaan haar brood perfect met een glanzende korst en luchtig aan de binnenkant.

Ontdek deze combi-stoomoven

Gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander

De nieuwe gaskookplaat in de keuken van Cas en Ilse heeft maar liefst 5 kookzones. Eén van die kookzones is de Fusion Volcano wokbrander. Deze wokbrander breidt het aantal mogelijkheden van de kookplaat aanzienlijk uit. Met de Fusion Volcano wokbrander kunnen ze wokken zoals ze dat alleen in Azië doen. Ook zit er een sudderstand op deze wokbrander. Schakel deze in om bijvoorbeeld chocolade direct in de pan te smelten.

Bekijk deze unieke gaskookplaat

Plafond inbouwunit

Er hangt geen afzuigkap in het zicht in de keuken van Cas en Ilse. In de koperkleurige koof kan een plafondunit ingebouwd worden. De afzuigkap heeft een randafzuiging die op een effectieve manier de lucht afzuigt. oor de kleine opening langs de randen van de afzuigkap wordt de luchtsnelheid ter plekke sterk verhoogd. Door deze luchtsnelheid wordt alle lucht ‘gepakt’ en kan er geen damp naar buiten ontsnappen. Deze afzuigkap biedt optimaal zicht op de kookplaat met energiezuinige verlichting in een mooie, warme kleur. De LED verlichting is in veel gevallen bovendien dimbaar, voor een aangename (sfeer-)verlichting op het juiste niveau. Niet onbelangrijk, omdat Cas en Ilse veel tijd in de keuken doorbrengen.

Bekijk deze plafond inbouwunit

vtwonen weer verliefd op je huis | atag-nl